A partir d'ara això és molt més que un blog !!!
és el lloc on us informareu de tot el que fa l'AMPA,
i el lloc on trobareu com participar en les decisions que es prenen ...
...que aniran sempre en benefici dels nostres xiquets i xiquetes,
que s'ho mereixen !!!


diumenge, 19 de juny del 2011

FESTA AMPA 2011

Ahir va ser ja la festa de l'AMPA...el punt final a la feina de tot este curs. Moltíssima gent va acudir al llarg de la tarda a disfrutar d'alguna de les activitats que es feien: un partidet de bàsquet dels Benjamins, o una exhibició de patinatge, altres van vindre a vore jugar el partidet de fútbol dels Patufets o dels Benjamins i altres les exhibicions del Twirling “La Vie d’Ulldecona” o de ball de l'escola Dansing. Tots els xiquets i xiquetes van estar genials i van fer disfrutar a tots els que vam tindre la sort de poguer-los vore.
Mentrestant, al llarg de tota la tarda, tots els que van voler van poguer gaudir dels inflables, el circuit de segways i els tallers de globoflexia i pintura o simplement de pintar unes boniques làmines per als més menudets. I com que la calor mos va acompanyar durant tota la tarda, els membres de la junta de l'AMPA vam oferir servei de barra en preus molt popular.
En arribar la nit, tots aquells que havien comprat el seu ticket anticipat, i altres d'última hora, es van quedar a sopar. Vam servir 180 sopars !!!, i ho vam fer tant bé com vam poguer, en l'ajuda de les nostres parelles, als quals agraïm des d'aquí l'ajuda que cada any mos donen!. Pot ser vam fallar en alguna cosa, d'algo vam tornar a fer curt i ens van tornar a sobrar d'altres coses, però ens vam quedar en la bona sensació que ens van trasmetre tots els que en marxar ens van felicitar. No és fàcil organitzar actes per tanta gent, i prometem aprendre dels errors per l'any que ve, però tot i així confiem en que la gent comprengue que ho fem en la millor de les intencions. I finalment felicitar a Pepito Roig, el guanyador del sorteig de la tablet pc Samsung Galaxy. Francis Ferré, membre de la junta va ser l'encarregada de recollir el premi.
I fins aquí la festa de l'AMPA 2011, moltes gràcies per la vostra participació i esperem que l'any que ve ens torneu a acompanyar i seguir així fent gran l'AMPA de la nostra escola.
Disfruteu ara de les fotos que us vam fer ahir:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada